Ο Νάιτζελ Φάρατζ θα «προπονήσει» τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από το επόμενο debate - iefimerida.gr

Ο Νάιτζελ Φάρατζ θα «προπονήσει» τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από το επόμενο debate

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/PATRICK SEEGER
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο πρώτο debate, ηττήθηκε από την Χίλαρι Κλίντον. Για το δεύτερο όμως, ο Ντόναλντ Τραμπ θα έχει «προπονητή», πέρα από την προετοιμασία με συνεργάτες: τον Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο πρώην ηγέτης του UKIP ταξίδεψε στις ΗΠΑ, για να «προπονήσει» τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο, για την επόμενη αναμέτρησή του με την Κλίντον, σύμφωνα με τον Guardian.

Αλλωστε, ο Φάρατζ έχει ήδη εκφράσει ανοιχτά την υποστήριξή του στον Τραμπ. Τον Αύγουστο εμφανίστηκε δίπλα του, σε ομιλία στο Μισισίπι, όπου είχε δηλώσει «Αν ήμουν Αμερικανός πολίτης, δεν θα ψήφιζα την Χίλαρι Κλίντον ούτε αν με πλήρωναν».

Μετά από το πρώτο debate, την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τραμπ είχε προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την ήττα του, ισχυριζόμενος ότι συγκρατήθηκε για να μην φέρει σε δύσκολη θέση την αντίπαλό του.

Ομως, το γεγονός ότι ο Φάρατζ θα τον βοηθήσει να προετοιμασία για το επόμενο- στις 9 Οκτωβρίου- δείχνει ότι θέλει να βελτιώσει τις ικανότητές του στη διαδικασία των debate. Πέρα από τις πολιτικές του θέσεις, ο Φάρατζ θεωρείται ικανός ρήτορας και στα debate, σχολιάζει ο Guardian. Ενδεικτικό αυτού, είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα, το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Κάμερον είχε αρνηθεί να τον αντιμετωπίσει σε μία τέτοια διαδικασία, πριν από το δημοψήφισμα για το Brexit.

Επίσης, η συνεργασία των δύο δεν θεωρείται ότι μπορεί να αποτρέψει τον Τραμπ από τα αμφιλεγόμενα σχόλια, τα οποία άλλωστε συνηθίζει και ο ίδιος ο Φάρατζ.

Σε ομιλίες, δηλώσεις και debate, ο πρώην ηγέτης του UKIP έχει ζητήσει να απαγορεύεται η είσοδος στη Βρετανία σε πρόσφυγες με HIV, έχει αναφέρει ότι θα ανησυχούσε αν είχε Ρουμάνους γείτονες, πρότεινε οι γυναίκες που θηλάζουν να κάθονται σε μία γωνία, ενώ έχει υποστηρίξει ότι οι γυναίκες πληρώνονται με λιγότερα χρήματα γιατί απλά αξίζουν πολύ λιγότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νάιτζελ Φάρατζ Ντόναλντ Τραμπ debate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ