Ανοίγει μπαρ μόνο για ωραίους στο Χόλιγουντ -Εξαίρεση οι πλούσιοι

Από αυστηρή αξιολόγηση θα περνούν οι θαμώνες ενός μπαρ που πρόκειται να ανοίξει στο Χόλιγουντ, σε μυστική τοποθεσία.

Στο μπαρ θα μπορούν να συχνάζουν, μόνο οι ωραίοι, ενώ το ανοίγει ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας γνωριμιών BeautifulPeople. Μάλιστα, αν οι δουλειές... πάνε καλά, τότε σύντομα θα ανοίξει ένα τέτοιο μπαρ και στο Λονδίνο, σύμφωνα με τους Times.

«Ξέραμε από τα μέλη μας, ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι, και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο…», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας Γκρεγκ Χοτζ.

Η είσοδος στο εν λόγω μπαρ θα επιτρέπεται σε μέλη της ιστοσελίδας, αλλά θα γίνονται και εξαιρέσεις. Εκείνοι που δεν είναι μέλη θα πρέπει να περάσουν από «αυστηρή αξιολόγηση» από κριτική επιτροπή που περιγράφεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». Η επιτροπή όμως θα κάνει εξαιρέσεις, παραβλέποντας την εξωτερική εμφάνιση, σε περιπτώσεις πολύ πλούσιων ανθρώπων.

Η ιστοσελίδα γνωριμιών BeautifulPeople, όπου μπορεί να εγγραφεί κανείς με βάση την εμφάνιση, άρχισε να λειτουργεί στη Δανία το 2002. Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα πρόσβασης έχουν οι Βρετανοί με ποσοστό επιτυχίας κάτω από 9%, ενώ οι Βρετανίδες έχουν ελαφρώς καλύτερη τύχη με 14%. Αντίθετα, οι Νορβηγοί γίνονται δεκτοί σε ποσοστό 49%.

Φωτογραφία: bravotv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαρ Χόλιγουντ Γκρεγκ Χοτζ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ