Ο Ντόναλντ Τραμπ ξαναχτυπά: Είναι αηδιαστική η πρώην Μις Υφήλιος Αλίσια Ματσάδο - iefimerida.gr

Ο Ντόναλντ Τραμπ ξαναχτυπά: Είναι αηδιαστική η πρώην Μις Υφήλιος Αλίσια Ματσάδο

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA/JOE RAEDLE
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επίθεση στην πρώην Miss Universe Αλίσια Ματσάδο εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας την «αηδιαστική» και προτρέποντας τους Αμερικανούς να δουν το «ερωτικό της βίντεο».

Σε μια σειρά tweet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος καταφέρεται κατά της Ματσάδο, την οποία η Χίλαρι Κλίντον υπερασπίστηκε και ανέφερε ως παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις γυναίκες.

Η πρώην ΥΠΕΞ είχε πει, λίγο πριν την λήξη του ντιμπέιτ της Δευτέρας, ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα «Μις Πίγκυ» και «Μις Οικιακή Βοηθός» (σ.σ. επειδή είναι Λατίνα), κατηγορώντας της ότι είχε πάρει βάρος κι είχε χαλάσει το σώμα της.

«Το να χρησιμοποιεί την Αλίσια Μ. ως ένα πρότυπο αρετής δείχνει σε ποιο βαθμό η Χίλαρι– η διεφθαρμένη– πλανάται πλάνην οικτρά. Η Χίλαρι έχει ξεγελαστεί από μια απατεώνισσα» έγραψε ο Τραμπ, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η διεφθαρμένη Χίλαρι ξεγελάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από την χείριστη των Μις Υφήλιος (που πήραν το στέμμα) στους διαγωνισμούς μου. Η Χίλαρι την χαρακτηρίζει «άγγελο» χωρίς να διασταυρώσει το παρελθόν της, κάτι που είναι φοβερό» πρόσθεσε.

Ο επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη διατύπωσε την εικασία ότι η πρώην Πρώτη Κυρία είχε βοηθήσει την Αλίσια Ματσάδο να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα προκειμένου να μπορέσει να την χρησιμοποιήσει προς όφελός της στην πρώτη τηλεμαχία.

«Αραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική (εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει) Αλίσια Μ. να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» διερωτήθηκε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιοδικό Politico έγραψε ότι η Ματσάδο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεριάλιτι τολμηρού περιεχομένου κι είχε ποζάρει γυμνή για την μεξικανική έκδοση του Playboy, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει βρει στοιχεία ότι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Αλίσια Ματσάδο σχόλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ