«Θα πληρώσετε με αίμα» - Έστειλαν σφαίρες σε Μόντι και Μπερλουσκόνι - iefimerida.gr

«Θα πληρώσετε με αίμα» - Έστειλαν σφαίρες σε Μόντι και Μπερλουσκόνι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέκα φακέλους με σφαίρες είχαν παραλήπτες τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, τον πρώην πρωθυπουργό Σίλβιο Μπερλουσκόνι, τον επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος Πιερλουίτζι Μπερσάνι, την υπουργό Εργασίας Έλσα Φορνέρο και τις κυριότερες εφημερίδες της χώρας.

Οι σφαίρες είχαν τοποθετηθεί μέσα σε φακέλους που περιείχαν και ανάληψη ευθύνης της οργάνωσης Κίνημα Ένοπλων Προλετάριων (Μοvimento Armati Proletari). Τους φακέλους εντόπισαν τα ιταλικά ταχυδρομεία και τους παρέδωσαν στις Αρχές.

«Θα την πληρώσετε όλοι, θα σας πλήξουμε και θα είναι ένας πόλεμος μέχρι τελικής πτώσης. Πρόκειται να πληρώσετε τα οικονομικά μέτρα με αίμα», αναφέρεται στην προκήρυξη.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι το τελευταίο αυτό γεγονός αυξάνει ακόμη περισσότερο την κοινωνική ένταση, μετά την έκρηξη πακέτου που είχε παραδοθεί σε διευθυντή της υπηρεσίας για την συλλογή των φόρων Equitalia. Χθες εντοπίστηκε και δεύτερο πακέτο στην ίδια εταιρία.

Την ευθύνη για την αποστολή των πακέτων ανέλαβε η άτυπη αναρχική ομοσπονδία Fai.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ