Ξεκινά η δίκη του Διώτη για λίστα Λαγκάρντ - iefimerida.gr

Ξεκινά η δίκη του Διώτη για λίστα Λαγκάρντ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει σήμερα ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης, μετά την εμπλοκή του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Διώτης κάθεται στο εδώλιο λόγω των χειρισμών του, οι οποίοι τέθηκαν εν αμφιβόλω, από τους πρώην συναδέλφους του, Γ. Πεπόνη και Σ. Μουζακίτη, οι οποίοι-από την θέση του οικονομικού εισαγγελέα, είχαν αναλάβει να "εξιχνιάσουν" το μυστήριο της επίμαχης λίστας...

Ο κ. Διώτης κατηγορείται για το αδίκημα της απιστίας, κατηγορία την οποία ο ίδιος αρνείται.

Η υπόθεση θα απασχολήσει εκ νέου τη δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για τον δεύτερο γύρο διερεύνησης, αυτή τη φορά των μη πολιτικών προσώπων, καθώς στο εδώλιο για την ίδια υπόθεση κάθισε και ο πρώην υπουργός Γ. Παπακωνσταντινου, ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου.

Η δίκη αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς αναμένεται να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος του κ. Διώτη την επίμαχη περίοδο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Διώτης λίστα Λαγκάρντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ