Οι αλλαγές του Μπέντο προκάλεσαν αντιδράσεις από τους παίκτες του Ολυμπιακού on camera [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι αλλαγές του Μπέντο προκάλεσαν αντιδράσεις από τους παίκτες του Ολυμπιακού on camera [βίντεο]

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονος ήταν ο προβληματισμός στους παίκτες του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του 2ου ημιχρόνου με τον ΑΠΟΕΛ όσον αφορά τις αλλαγές του Πάουλο Μπέντο.

Χαρακτηριστικό είναι το στιγμιότυπο με τον Κώστα Φορτούνη και τον Τσόρι Ντομίνγκεζ καθώς και η αντίδραση του Μάρκο Μαρίν, όταν είδε να σηκώνεται η ταμπέλα με το νούμερό του για αντικατάσταση.

Ο Πάουλο Μπέντο εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου πως ο 4ος διαιτητής ήταν αυτός που μπερδεύτηκε και σήκωσε την ταμπέλα με το νούμερο του Μαρίν, γεγονός που προκάλεσε και την αντίδραση του Γερμανού ποδοσφαιριστή ενώ λίγο αργότερα, ο Φορτούνης, ο οποίος αντικατάσταθηκε τελικά, απορούσε με τη μη χρησιμοποίηση του Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Ο Ελληνας άσος φαίνεται να λέει στο πλάνο που έπιασε η κάμερα πως δεν βγάζει νόημα με τις κινήσεις του Μπέντο ενώ ο Τσόρι δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του, όταν συνειδητοποίησε πως δεν θα χρησιμοποιηθεί.


Τί λένε Τσόρι και Φορτούνης;;; από xkon1984_facebook


Μπέρδεμα με την αλλαγή του Ελιονούσι από xkon1984_facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ