Ο Ανωμερίτης εγγυητής της ανοικτής διαδικασίας διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ο Ανωμερίτης εγγυητής της ανοικτής διαδικασίας διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Ανωμερίτης, θα οριστεί πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας του συνεδρίου. Και από αυτή τη θέση θα είναι εγγυητής της διαδικασίας για τη διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ καθώς στο πρόσωπό του συγκλίνουν όλες οι πλευρές., Τόσο ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Παπανδρέου, όσο και οι υποψήφιοι διάδοχοί του Ευάγγελος Βενιζέλος και Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Ανωμερίτης, εκ των παλαιοτέρων στελεχών του Κινήματος θα τοποθετηθεί επικεφαλής της ομάδας που θα αναλάβει τη διοργάνωση της ανοιχτής διαδικασίας με την πανελλαδική ψηφοφορία των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ. Θα καθορίσει τη διαδικασία, τα εκλογικά τμήματα και θα εγγυηθεί την απόλυτη διαφάνεια και νομιμότητα της ψηφοφορίας.

Την ίδια ώρα, ουσιαστικά έχει ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα η προεκλογική εκστρατεία των βασικών υποψηφίων καθώς πυρήνες πρωτοβουλίας οργανώνονται σε κάθε νομό όπου γίνονται συζητήσεις, ζυμώσεις και τηλεφωνήματα στους οργανωμένους οπαδούς.

Οι ανακοινώσεις του κ. Παπανδρέου που θα σηματοδοτήσουν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ