Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ - iefimerida.gr

Διαιτητής ο Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε, όπως αναμενόταν, στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο διεθνής διαιτητής από το σύνδεσμο Δωδεκανήσων είχε διευθύνει και τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες το Μάιο. Φέτος είχε διαιτητεύσει στον αγώνα Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (0-3) για την τρίτη αγωνιστική.

Ειδη αποτελεί η επιστροφή του Ανδρέα Παππά στους ορισμούς, καθώς είναι τέταρτος στο Κέρκυρα-ΠΑΣ Γιάννινα. Στην ίδια κατηγορία, των διαιτητών δηλαδή που δεν ήθελαν πολλές ομάδες, είναι και οι Βοσκάκης (τέταρτος στο Πλατανιάς-Παναιτωλικός), Μήτσιος (τέταρτος στο Ξάνθη-Ατρόμητος) και Λαμπρόπουλος (πρώτος στο Πλατανιάς-Παναιτωλικός), που επίσης ορίστηκαν. Ο Καλογερόπουλος «σφυρίζει» Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης και ο Ευαγγέλου Βέροια-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Σιδηροπούλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ