Αποστολή στην Τσεχία για τον ΠΑΟΚ - Κόντρα στην ταλαιπωρημένη Σλόβαν Λίμπερετς

Την πρώτη του νίκη στο φετινό Europa League θα ψάξει απόψε ο ΠΑΟΚ (20:00, ΟΤΕ Sport 4) κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς στην Τσεχία.

Την ομάδα που το 2002 έσπασε για πρώτη φορά την κυριαρχία της Σλάβια Πράγας και της Σπάρτα Πράγας, αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική του Europa League.

Η ισοπαλία με την Φιορεντίνα στην πρεμιέρα δεν μπορεί να θεωρηθεί αρνητικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η πρόκριση απαιτεί νίκες και αυτό θα επιδιώξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Σλόβαν Λίμπερετς.

Οι Τσέχοι ταλαιπωρήθηκαν τις τελευταίες μέρες από μια ίωση που χτύπησε τα αποδυτήρια με αποτέλεσμα 12 παίκτες και ο προπονητής να τεθούν σε καραντίνα στα σπίτια τους.

Τελικά, κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο την Τρίτη και να προετοιμαστούν έστω και δύσκολα για την αναμέτρηση. Η Λίμπερετς στην πρεμιέρα είχε χάσει τη νίκη μέσα από τα χέρια της απέναντι στην Κάραμπαχ, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία με την Ξάνθη, σε ένα ματς όπου δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες. Ο Ιβιτς δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού, προχωρώντας σε ελάχιστες αλλαγές στην 11άδα του.

Πιθανές Συνθέσεις
Σλόβαν Λίμπερετς:Ντουμπρόβκα - Μπάρταζακ, Χαβάρκα, Λάτκα, Σουκένικ - Καραφιάτ, Φόλπρεχτ - Μπαρτλ, Βουχ, Σικόρα - Μπάρος.
ΠΑΟΚ:Γλύκος – Μάτος, Κρέσπο, Τζαβέλλας, Λέοβατς – Σακχόφ, Κάνιας, Τσίμιροτ – Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ σλοβαν λιμπερετς Europa League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ