«Ο αδερφός μου είναι το τέρας της Λιέγης» - iefimerida.gr

«Ο αδερφός μου είναι το τέρας της Λιέγης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «τέρας της Λιέγης» χαρακτήρισε τον Νορτνίνε Αμράνι που σκόρπισε το θάνατο στη Λιέγη με 5 νεκρούς και 125 τραυματίες, ο 34χρονος αδερφός του.

Ο Αμντελάκ Αμρανί (Abdelhak Amrani), σε συνέντευξη που έδωσε σε ανταποκριτές της βρετανικής εφημερίδας Sun δήλωσε συντετριμμένος με την πράξη του αδερφού του, ενώ αποκάλυψε ότι ο μακελάρης δεν είχε αφήσει κανένα σημείωμα πριν αυτοκτονήσει.

«Πλέον ζω μόνο για τα παιδιά μου και απλά περιμένω να πεθάνω. Ντρέπομαι να κυκλοφορήσω στο δρόμο», δηλώνει ο 34χρονος Αμπντελάκ, ο οποίος τόνισε ότι έμεινε «εμβρόντητος όταν συνειδητοποίησε από τις αναφορές του ραδιοφώνου, ότι ο αδερφός του είναι ο υπεύθυνος για τις τυφλές επιθέσεις».

Παράλληλα, η βρετανική εφημερίδα επικαλείται ανώνυμες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν έγγραφες διαμαρτυρίες των υπαλλήλων της φυλακής της Λιέγης όπου κρατούνταν ο Αμράνι, όταν ανακοινώθηκε η αποφυλάκισή του.

«Το δικαστήριο μάλιστα αγνόησε τις καταγγελίες των σωφρονιστικών υπαλλήλων, κρίνοντας ότι ο Amrani είναι έτοιμος να επανενταχθεί στην κοινωνία, στηριζόμενοι σε μία αμφιβόλου προελεύσεως ψυχιατρική έκθεση», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ