Πρεμιέρα αύριο για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού - iefimerida.gr

Πρεμιέρα αύριο για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού

χιονοδρομικό κέντρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκινάει τη λειτουργία του, αύριο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η εταιρία Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επάρκεια χιονιού για ασφαλή χιονοδρομία, όπως τονίζεται, ωστόσο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και την εξαιρετική θέα που προσφέρει το βουνό του Παρνασσού κάνοντας βόλτα με τους αναβατήρες που θα βρίσκονται σε λειτουργία.

H κατάλληλα διαμορφωμένη πίστα του Περικλή Αίολου, με τη βοήθεια των χιονοπαγίδων ακόμα και με λίγο χιόνι, θα είναι από τις πρώτες πίστες του ΧΚΠ που θα λειτουργήσει.

Oι αναβατήρες που θα λειτουργούν σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ασφαλής χιονοδρομία θα είναι οι: Αφροδίτη, Ερμής, Ηνίοχος (Νο6) και Ήρα (Νο7). Επίσης, θα λειτουργεί κανονικά το σαλέ στα Κελάρια για καφέ, φαγητό και σνακ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ