Η πιο εμβληματική στιγμή της Τζίτζι Χαντίντ ήταν εκτός πασαρέλας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η πιο εμβληματική στιγμή της Τζίτζι Χαντίντ ήταν εκτός πασαρέλας [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περασμένη εβδομάδα η Τζίτζι Χαντίντ έγινε πρωταγωνίστρια ενός... περίεργου περιστατικού.

Μετά την ολοκλήρωση του fashion show του Fendi στο Μιλάνο, καθώς αποχωρούσε παρέα με την αδελφή της Μπέλα και τους σωματοφύλακές τους, μοιράζοντας selfie και αυτόγραφα, ένας άνδρας την αιφνιδίασε, την πήρε αγκαλιά και την σήκωσε στον αέρα.

Οι κινήσεις του άγνωστου αυτού, νεαρού άνδρα, ήταν τόσο γρήγορες που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν ούτε οι άνδρες ασφαλείας της Τζίτζι. Αντέδρασε, όμως, η ίδια. Του έδωσε μια αγκωνιά στο πρόσωπο, χτυπήθηκε και του ξέφυγε. Κινήσεις έξυπνες και δυνατές, που φανερώνουν ένα χαρακτήρα διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Χρησιμοποίησε τις ικανότητές της και υπερασπίστηκε το κορμί της.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου, δείτε φωτογραφίες, βίντεο και τι εξομολογήθηκε η ίδια η Χαντίντ για το περιστατικό, στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζίτζι Χαντίντ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ