Stand up comedy, η νέα τάση στην ψυχαγωγία -Χατζηπαύλος και Βρανά μας εξηγούν - iefimerida.gr

Stand up comedy, η νέα τάση στην ψυχαγωγία -Χατζηπαύλος και Βρανά μας εξηγούν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το stand up comedy είναι ένα ιδιαίτερο θεατρικό είδος, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει και στη χώρα μας φανατικούς θαυμαστές.

Ξεκίνησε κυρίως από την Αμερική και την Αγγλία, όπου είχε τεράστια επιτυχία από τα πρώτα του κιόλας βήματα. Στην Ελλάδα έκανε την εμφάνισή του την δεκαετία του ‘90, μέσα από τις «Νύχτες Κωμωδίας» της Λουκίας Ρικάκη. Οι stand up comedians έδωσαν μάχη για να εγκαθιδρύσουν στη συνείδηση του κοινού αυτή τη μορφή διασκέδασης. Και τα κατάφεραν, αφού πλέον οι παραστάσεις που φιλοξενούνται σε μεγάλα θέατρα, γεμίζουν ασφυκτικά, ενώ το κοινό τους ακολουθεί πιστά. Ένας από τους λόγους που συντελέσαν σε αυτή την άνοδο, πέρα από το γέλιο που απλόχερα προσφέρει ένα stand up show, είναι πως πρόκειται για μια πολύ οικονομική έξοδο, αφού μπορείς να συνδυάσεις και θέαμα και ποτό με χαμηλό κόστος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ stand up comedy
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ