Ψαριανός: Δεν είπα γλείψε τα π@π@ρια μου, είπα γλείψε εκεί που έφτυνες - iefimerida.gr

Ψαριανός: Δεν είπα γλείψε τα π@π@ρια μου, είπα γλείψε εκεί που έφτυνες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός έδωσε εξηγήσεις για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του κ. Σκουρολιάκου, μιλώντας στον Βήμα FΜ.

«Με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απέξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα, και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκης πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: «Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες».

Και πρόσθεσε, μιλώντας για την υπερψήφιση από τον ΣΥΡΙΖΑ του υπερταμείου:

«Ναι, με δάκρυα στα μάτια και λυγμούς τα ψηφίζουν μέχρι τέλους γιατί όταν τρώνε δεν μιλάνε. Τώρα είμαστε στη μάσα. Βεβαίως θα αποδοθούν ευθύνες. Αυτοί οι τύποι δεν θα τη βγάλουν καθαρή, που πούλησαν τη χώρα για 99 χρόνια, και μας λέγανε εμάς γερμανοτσολιάδες. Αυτά τα πουλημένα τομάρια. Οι πολίτες είναι απολύτως απεπλισμένοι, είναι σε απόγνωση, και είναι στη φάση που σου λέει, και την τελευταία τρέλα, την κάναμε».

Τι έγινε με τον Σκουρολιάκο
Οι δύο βουλευτές, βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής και σχολίαζαν τα φυλλάδια κατά των ιδιωτικοποιήσεων, που πέταξαν λίγο νωρίτερα, οι πρώην βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Λαϊκής Ενότητας. Για άγνωστο λόγο, η συζήτηση ξέφυγε και άρχισαν να διαπληκτίζονται με ύβρεις πεζοδρομίου.
«Ρούφα τώρα ένα - ένα τα π@@@@@ια μου» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με εκείνον να τον αποκαλεί ξεφτίλα. «Άντε ρε ξεφτίλα μιλάς και συ», του είπε με τον Γρηγόρη Ψαριανό να συνεχίζει στο ίδιο ύφος: «Ρούφα τώρα ένα, ένα τα π@@@@@ια».
«Αυτός είσαι», του απάντησε ο Πάνος Σκουρολιάκος.
«Ρούφα τη π@@@@α και χόρεψε κι ένα τσάμικο» συνέχισε ο Γρηγόρης Ψαριανός κι αν δεν παρενέβαινε ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων, ουδείς γνωρίζει πως θα είχε εξελιχθεί το επεισόδιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ψαριανός Σκουρολιάκος γλύψε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ