Και η Μαριέττα Γιαννάκου στη Βουλή -Στη συζήτηση για την Παιδεία [εικόνες]

Στην Ολομέλεια της Βουλής βρέθηκε η πρώην υπουργός Παιδείας της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, προκειμένου να παρακολουθήσει την προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία.

Είναι η πρώτη φορά που η υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Καραμανλή (2004-2007), επισκέπτεται το Κοινοβούλιο έπειτα από την περιπέτεια υγείας την οποία είχε.

Η κυρία Γιαννάκου νοσηλεύτηκε στην εντατική του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός έπειτα από έμφραγμα του μυοκαρδίου το οποίο υπέστη. Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες πήρε εξιτήριο και μάλιστα έχει ξεκινήσει εκ νέου τις αραιές εμφανίσεις της.

Ετσι, σήμερα επέλεξε να βρεθεί στο Κοινοβούλιο για να παρακολουθήσει από κοντά την συζήτηση που γίνεται για ένα τομέα κρίσιμο, τον οποίο η ίδια υπηρέτησε.

Με την είσοδό του στον χώρο και μόλις την αντίκρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έσπευσε να την χαιρετίσει και να έχει μια συνομιλία μαζί της. Μάλιστα, στη συνέχεια ήταν πολλοί οι βουλευτές από όλες τις πτέρυγες των κομμάτων που έσπευσαν ομοίως να την χαιρετίσουν αλλά και να της ευχηθούν περαστικά.

Επίσης, δίπλα διακρίνεται ο πρ. Υφυπουργός Παιδείας, Σπύρος Ταλιαδούρος, ο οποίος μετέβη στη Βουλή για να παρακολουθήσει και εκείνος από κοντά την συζήτηση.

Πηγή Φωτό: Eurokinissi, Sooc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βουλή Γιαννάκου Μητσοτάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ