Η Κέιτ Μίντλετον στον Καναδά με μπότες που έχει 12 χρόνια -Από φοιτήτρια [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον στον Καναδά με μπότες που έχει 12 χρόνια -Από φοιτήτρια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί για την άφιξή της και την πρώτη ημέρα της περιοδείας της στον Καναδά να επέλεξε κομμάτια που ράφτηκαν ειδικά για την περίσταση (ή έστω τροποποιήθηκαν), στην τρίτη δημόσια εμφάνισή της, όμως, η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε κάτι που έχει πάνω από 12 χρόνια και το φοράει ξανά και ξανά... Τις αγαπημένες της μπότες.

Κατέβηκε από το αεροπλάνο φορώντας ένα μπλε ρουά Jenny Packman, ραμμένο πάνω της, σε χρώμα με ειδικό συμβολισμό (στο μπλε της σημαίας της καναδικής Βικτώριας) και σε γραμμή που την καλακεύει και αγαπά.

Τη δεύτερη μέρα ντύθηκε, όπως πολλοί σχολίασαν, καναδική σημαία. Φορώντας ένα εντυπωσιακό Αlexander Mcqueen απο την καλοκαιρινή του κολεξιόν, λευκό κόκκινο, ειδικά, όχι ραμμένο, αλλά προσαρμοσμένο πάνω της, για την περίσταση συνδυασμένο με ένα ζευγάρι γόβες σε φλογερό κόκκινο χρώμα.

Την τρίτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας, ωστόσο, οι περιστάσεις απαιτούσαν διαφορετικό ντύσιμο. Το ζευγάρι επισκέφθηκε το νησί Bella-Bella, σε μια ημέρα που ο καιρός δεν ήταν με το μέρος τους, με τον άνεμο και τη βροχή να τους... γδέρνει από τη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους εκεί.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον μπότες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ