Γενέθλια για τον Φραντσέσκο Τότι - 40 ετών και μαγεύει ακόμα ως έφηβος [βίντεο] - iefimerida.gr

Γενέθλια για τον Φραντσέσκο Τότι - 40 ετών και μαγεύει ακόμα ως έφηβος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι ο ζωντανός θρύλος της Ρόμα και ένας από τους σπουδαιότερους Ιταλούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο αρχηγός των τζιαλορόσι γιορτάζει τα 40ά γενέθλιά του, παραμένει στην πρώτη γραμμή για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι και εξακολουθεί να σκοράρει σαν... έφηβος.

Θεωρητικά αυτή είναι η τελευταία σεζόν του Τότι στο ποδόσφαιρο. Φορώντας φυσικά τη φανέλα της Ρόμα για 23η συνεχή χρονιά, κάτι που αποτελεί και ρεκόρ αφού όμοιο επιτεύγμα είχε μόνο ο Πάολο Μαλντίνι με τη φανέλα της Μίλαν.

Ο Τότι αν και δεν ξεκίνησε φέτος βασικός στα πλάνα του Σπαλέτι, βρήκε θέση στην 11άδα και με τις εμφανίσεις του στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας, προκαλεί τον θαυμασμό, ανήμερα των 40ών γενεθλίων του.

Γενέθλια για τον Φραντσέσκο Τότι - 40 ετών και μαγεύει ακόμα ως έφηβος [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Με 250 γκολ στην Serie A και περισσότερα από 310 στην καριέρα του με τη Ρόμα, ο Τότι θα έχει να αναπολεί πολλές κορυφαίες στιγμές στα γήπεδα όταν σε ηλικία 41 ετών κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φραντσέσκο Τότι Ρομά γενέθλια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ