Σκάνδαλο στην Αγγλία – Ο Άλαρνταϊς καθοδηγεί «μάνατζερ» για παράνομη προσέγγιση παικτών

Σε μπελάδες μπήκε ο Σαμ Αλαρντάις αλλά και η θέση του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από τους ρεπόρτερ της Telegraph, στο οποίο ο 61χρονος μιλάει για παράνομη προσέγγιση μάνατζερ σε ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται να προσφέρεται έναντι 400.000 λιρών προκειμένου να ταξιδεύει στην Σιγκαπούρη ή στο Χονγκ Κονγκ για να δίνει τις συμβουλές του.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι ρεπόρτερ της Telegraph κατάφεραν να κλείσουν ραντεβού με τον Αγγλο ομοσπονδιακό τεχνικό, υποδυόμενοι τους εκπροσώπους μιας εταιρείας από την Απω Ανατολή.

Οι «ενδιαφερόμενοι» ήθελαν να μάθουν πως μπορεί να γίνει η προσέγγιση παικτών από «τρίτους» κάτι που απαγορεύεται σε Αγγλία και Γαλλία με ειδικό νόμο που ψηφίστηκε το 2008.

«Υπάρχουν κάποιοι μάνατζερ που το κάνουν συνέχεια. Υπάρχει τρόπος να παρακαμφθούν οι κανόνες και τα λεφτά είναι πάρα πολλά», ακούγεται να λέει ο 61χρονος τεχνικός, ο οποίος εξηγεί και τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύει στη συνέχεια η εταιρεία.

Ο ίδιος μάλιστα διαπραγματεύεται τέσσερα ταξίδια στην Σιγκαπούρη ή το Χονγκ Κονγκ προκειμένου να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους της εταιρείας, έναντι 100.000 λιρών ανά ταξίδι.

Πάνω στη ροή του αλκοόλ μάλιστα, ο Αλαρντάις κοροϊδεύει τον προκάτοχό του, Ρόι Χότζον, για το ψεύδισμά του ενώ μιλά με άσχημο τρόπο για τον Γκάρι Νέβιλ, ο οποίος στο Euro στα γήπεδα της Γαλλίας, ήταν βοηθός του.

Ηδη έχει ξεκινήσει έρευνα από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, με τον Αλαρντάις να δέχεται ήδη τα πυρά του αγγλικού Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Αγγλίας ροι χοτζον σκάνδαλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ