Την διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Γιώργος Φλωρίδης - iefimerida.gr

Την διάλυση του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Γιώργος Φλωρίδης

Γιώργος Φλωρίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθόλα αρνητικός κατά του ΠΑΣΟΚ και της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στο κόμμα εμφανίζεται ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος σε συνέντευξή του, αναφέρει πως «αυτό το ΠΑΣΟΚ είναι αποκρουστικό».

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, «αυτό το ΠΑΣΟΚ που έχει απομείνει, όπως έχει απομείνει, είναι ένας μηχανισμός κοινωνικά αποκρουστικός. Έχει αποκοπεί από την κοινωνική βάση, θα πρέπει πλέον να κονιορτοποιηθεί και να εξαερωθεί».

Ο Γιώργος Φλωρίδης άσκησε δριμεία κριτική στον κομματικό μηχανισμό της Ιπποκράτους αλλά και σε εκείνους, που θέλουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Όπως είπε, «οι δελφίνοι» θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν σε ποια ιδεολογική κατεύθυνση θέλουν να κινηθούν.

Σχολιάζοντας την εκλογολογία, των τελευταίων ημερών, ο πρώην υπουργός επεσήμανε ότι αυτές οι συζητήσεις επιχειρούν να να κλείσουν την ανάγκη να τοποθετηθούν οι πολιτικές δυνάμεις πάνω σε πέντε μεγάλα ζητήματα της χώρας, όπως ο περιορισμός του κράτους, το νέο φορολογικό σύστημα για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής, οι μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, αλλαγή του πολιτικού συστήματος και ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ