Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ - iefimerida.gr

Απεργούν σήμερα οι εργαζόμενοι σε ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα Τρίτη 27/9, οι εργαζόμενοι στην ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΑΘ, αντιδρώντας στην ένταξη των ΔΕΚΟ στο νέο Υπερταμείο που δημιουργεί η κυβέρνηση και το φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή την Τρίτη το απόγευμα

Χθες, εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ και μέλη του ΠΑΜΕ προχώρησαν σε συγκέντρωση και συμβολική κατάληψη των γραφείων της ΕΥΔΑΠ στα Ιλίσια, στη συμβολή των οδών Λαοδικείας και Ιλισίων. Σε τρίωρη στάση και γενική συνέλευση, προχώρησαν και οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ, αντιδρώντας στη συνεχιζόμενη, όπως επεσήμαναν, προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού, μέσω της ένταξης της εταιρείας στα περιουσιακά στοιχεία του Υπερταμείου.

Επιπροσθέτως, ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος, εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ