Η... μύτη του Τραμπ έγινε πρώτο θέμα στο Twitter -Πώς αποσυντόνισε τους τηλεθεατές [βίντεο] - iefimerida.gr

Η... μύτη του Τραμπ έγινε πρώτο θέμα στο Twitter -Πώς αποσυντόνισε τους τηλεθεατές [βίντεο]

Φωτογτραφία: ΑΠΕ/ EPA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που η υγεία της Χίλαρι Κλίντον αποτέλεσε το πρώτο θέμα της προεκλογικής καμπάνιας. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο μεγιστάνας, που έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του τον πιο υγιή υποψήφιο στην ιστορία- κάτι που επανέλαβε και όταν κατέρρευσε η αντίπαλός του με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να δημοσιοποιήσει ότι πάσχει από πνευμονία- εμφανίστηκε, μάλλον, κρυωμένος στο debate.

Στο μεγαλύτερο μέρος της «μονομαχίας» του με την Κλίντον, ο Τραμπ «ρουφούσε» τη μύτη του. Κάτι που φαίνεται ότι αποσυντόνισε τους τηλεθεατές, οι οποίοι έσπευσαν να το σχολιάσουν στο Twitter. Αυτή η εικόνα δεν τον βοήθησε όταν αμφισβήτησε την αντοχή της αντιπάλου του, για μία ακόμη φορά.

Κάποιοι μετρούσαν στα social media το πόσες φορές είχε «ρουφήξει» τη μύτη του ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, άλλοι ζητούσαν να του δώσει κάποιος ένα χαρτομάντιλο.

#TrumpSniffles #debatenight pic.twitter.com/fpn9bA19bd

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ debate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ