Θεοδωράκης: Ο Παππάς υπερασπιζόταν Καλογρίτσα -Πρώτη φορά γίνεται ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάτι βρόμικο - iefimerida.gr

Θεοδωράκης: Ο Παππάς υπερασπιζόταν Καλογρίτσα -Πρώτη φορά γίνεται ξεκάθαρο ότι υπάρχει κάτι βρόμικο

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, υπουργών όπως του Ν. Παππά και του Χρ. Σπίρτζη και «αναπληρωματικών» όπως είπε, εξαπέλυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης με αφορμή τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες.

«Είναι η πρώτη φορά που γίνεται κατανοητό στον ελληνικό λαό, ξεκάθαρο, ότι υπάρχει κάτι βρώμικο σε αυτήν την παρέα» είπε ο κ. Θεοδωράκης και αναφερόμενος στην υπόθεση του Καλογρίτσα, είπε: «Εχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με το περιβάλλον Τσίπρα, τον κύριο Καλογρίτσα, που παίρνει συνεχώς δάνεια από μία τράπεζα μη συστημική. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την πορεία της Τράπεζας Αττικής από παλιότερα χρόνια, καθώς εμπλέκονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ο κ. Τσίπρας, είναι ο κ. Παππάς, είναι ο κ. Σπίρτζης και αρκετοί αναπληρωματικοί. Είναι σαφές ότι αυτή διαπλοκή προσβάλει έναν κόσμο στο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε με έμφαση ότι ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς «υπερασπιζόταν τον Καλογρίτσα». Ζήτησε δε να ελεγχθούν διεξοδικά όλα τα Πόθεν Έσχες των υποψηφίων για τις τηλεοπτικές άδειες. Ειδικά για τον επιλαχόντα – μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα - Ιβάν Σαββίδη, ο Στ. Θεοδωράκης υπενθύμισε τις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας ότι «ήρθα εδώ γιατί κάποιοι μου είπαν να μπω μήπως πάρει περισσότερα λεφτά η κυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού πρέπει να δοθεί πολιτική λύση από την κυβέρνηση για τις άδειες. «Μπορούμε να φτιάξουμε ένα δυνατό ΕΣΡ και να πληρώσουν τις άδειες τα 8 κανάλια» υποστήριξε. Προέβλεψε μάλιστα πως η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα ανεχθεί τα τέσσερα κανάλια, καθώς, επί της ουσίας, αυτό αποτελεί μία νέα διαπλοκή. «Το βασικό είναι ότι στην Ευρώπη δεν μπορούν να κατανοήσουν την απόφαση για τέσσερα κανάλια. Πίστωση χρόνου από τους Ευρωπαίους δίνεται στον Τσίπρα, αλλά η Ευρώπη δεν επεμβαίνει εν θερμώ. Θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα επέμβει, όπως έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις. Χρηματοδοτούμε τρία κανάλια, που τώρα θα δώσουμε και αυξήσεις και όλη η ιδιωτική αγορά θα συρρικνωθεί».

Σε ερώτηση τι θα έλεγε στον κ. Τσίπρα, είπε ότι «θα έλεγα στον Τσίπρα γιατί τόσα λάθη, γιατί τόση συνεχή εξαπάτηση του ελληνικού λαού; Ο Τσίπρας δεν μπορεί να σταθεί μπροστά στον κόσμο και να πει "έκανα ό,τι είχα υποσχεθεί στη Θεσσαλονίκη". Ο κ. Τσίπρας είναι ο καλύτερος μαθητής των δημαγωγών του παρελθόντος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ