Τέλος ο Χάβος από τον Αστέρα Τρίπολης - iefimerida.gr

Τέλος ο Χάβος από τον Αστέρα Τρίπολης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από το πάγκο του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί πλέον ο Μάκης Χάβος.

Το μεσημέρι της Δευτέρας οι υπεύθυνοι της ομάδας, οι Γιώργος Μποροβήλος, Δημήτρης Μπάκος, και Νίκος Γαλανόπουλος (τεχνικός διευθυντής) ανακοίνωσαν στους παίκτες το τέλος της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό μετά το κακό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα με τις τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Η ομάδα της Τρίπολης έκανε γνωστή την εξέλιξη αυτή μέσω ανακοίνωσης στην ιστοσελίδας της: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Μάκη Χάβο. Ο Έλληνας προπονητής καθοδήγησε τον Αστέρα σε 9 αγώνες πρωταθλήματος τις σεζόν 2015-2016 και 2016-2017. Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ευχαριστούν τον Μάκη Χάβο και του εύχονται καλή συνέχεια στην καριέρα του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση ενώ ο Μάκης Χάβος ανέφερε: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τη διοίκηση και το προσωπικό του Αστέρα για τη συνεργασία που είχαμε. Εύχομαι στο σύλλογο κάθε καλό για το μέλλον», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστέρας Τρίπολης Μάκης Χάβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ