Σίσσυ Φειδά: Ο άντρας μου φοράει παντελόνια -Τι ακριβώς έγινε στο σπίτι μας με τους δικαστικούς επιμελητές [βίντεο] - iefimerida.gr

Σίσσυ Φειδά: Ο άντρας μου φοράει παντελόνια -Τι ακριβώς έγινε στο σπίτι μας με τους δικαστικούς επιμελητές [βίντεο]

Φωτογραφία: NDP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η γνωστή διακοσμήτρια, Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ Φειδά βρέθηκε εκεί προκειμένου να εξηγήσει τι συνέβη με το περιστατικό που θέλει τον σύζυγό της να ήρθε στα χέρια με δικαστικούς επιμελητές όταν εισήλθαν στην οικία της προκειμένου να προχωρήσουν σε κατασχέσεις λόγω χρεών ενός μαγαζιού στο οποίο όπως η ίδια υποστήριξε συμμετείχε μ' ένα πολύ μικρό ποσοστό.

Η γνωστή διακοσμήτρια έκανε εκτενή αναφορά στο πως εκτυλίχθηκε η κατάσταση όσον αφορά την επιχειρηματική κίνηση και τα όσα συνέβησαν με το εστιατόριο και όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Στη συνέχεια περιέγραψε πως ούσα εκείνη εγκυμονούσα, εισήλθαν στο σπίτι της δικαστικοί επιμελητές με αποτέλεσμα ο σύζυγός της να αντιδράσει έτσι.

«Ο άντρας μου φοράει παντελόνια», σημείωσε η Σίσσυ Φειδά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ