Όταν ο Μπόρατ έγινε...στρατηγός Αλαντίν [βίντεο] - iefimerida.gr

Όταν ο Μπόρατ έγινε...στρατηγός Αλαντίν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικτάτορα στρατηγό Αλαντίν, υποδύεται στη νέα του ταινία ο πολυτάλαντος Σάσα Μπαρόν Κοέν, το trailer της οποία δόθηκε χτες στην κυκλοφορία, και προετοιμάζει το κοινό για άλλη μια καυστική κωμωδία, σαν αυτές που μας έχει συνηθίσει ο ηθοποιός.

Ο στρατηγός Αλαντίν είναι ο σατανικός ηγέτης μιας τριτοκοσμικής χώρας, ο οποίος εξορίζεται στις ΗΠΑ. Η ταινία, η οποία έχει τον τίτλο «The Dictator», είναι ουσιαστικά μια σάτιρα της κακής και πολλές φορές αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς κάποιων ηγετών που δεν ήταν καθόλου δημοφιλείς, όπως Σαντάμ Χουσεΐν και ο Μοαμάρ Καντάφι.

Η ταινία είναι μια προσαρμογή στο βιβλίο Zabibah and the King που δημοσιεύτηκε στο Ιράκ και θεωρείται ότι το έγραψε ο ίδιος Χουσεΐν, ενώ τη σκηνοθεσία και το σενάριό της έχει αναλάβει ο ίδιος ο Κοέν.

Στη ταινία εμφανίζεται η Μέγκαν Φοξ, που υποδύεται μια γυναίκα στην οποία ο Αλαντίν δίνει μια χούφτα πολύτιμους λίθους, προκειμένου να κοιμηθεί μαζί της.

Το «The Dictator» αναμένεται στις αίθουσες το Μάιο του 2012.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ