Αποσύρθηκε η τροπολογία που εξαιρούσε τους δημοσιογραφους - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε η τροπολογία που εξαιρούσε τους δημοσιογραφους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγη ώρα μετά την κατάθεσή της στη Βουλή, η τροπολογία Βενιζέλου που εξαιρούσε τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, του ΑΠΕ και της γενικής γραμματείας ενημέρωσης από το ενιαίο μισθολόγιο, αποσύρθηκε.

Η τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, προέβλεπε την εξαίρεση των δημοσιογράφων που εργάζονται στα δημόσια ΜΜΕ από το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, θα διατηρούνταν η υπαγωγή τους στις εισηγμένες ΔΕΚΟ.

Παράλληλα η τροπολογία όριζε ότι το μέσο κατά κεφαλή μηνιαίο κόστος μισθοδοσίας της επιχείρησης ή οργανισμού στα 1.900 ευρώ. «Υπέρβαση του ορίου των 1.900 ευρώ είναι δυνατή μόνο στην περίπτωση που το μέσο κατά κεφαλή κόστος μισθοδοσίας του φορέα δεν υπερβαίνει το 65% του αντίστοιχου 31-12-2009» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζεται το απεργιακό μπαράζ στην ΕΡΤ

Νέες επαναλαμβανόμενες απεργίες στην ΕΡΤ ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, ενώ παράλληλα εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου, στο οποίο προσέφυγε η διοίκηση της, έτσι ώστε να κηρυχθούν παράνομες οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Η Ένωση αποφάσισε σήμερα νέες 24ωρες απεργίες: από τις 06.00 π.μ. της Παρασκευής, 16 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 06.00 π.μ. του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου, από τις 06.00 π.μ. του Σαββάτου, 17 Δεκεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2011 και από τις 06.00 π.μ. της Κυριακής, 18 Δεκεμβρίου 2011 έως τις 06.00 π.μ. της Δευτέρας, 19 Δεκεμβρίου 2011.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ