Πώς να βαφτείς σε 10 λεπτά -Η Κιμ Καρντάσιαν σου δείχνει τον τρόπο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πώς να βαφτείς σε 10 λεπτά -Η Κιμ Καρντάσιαν σου δείχνει τον τρόπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η σταρ του μακιγιάζ και ό,τι και να κάνει η ίδια και οι αδερφές της γίνεται πάντα μόδα.

Και αν και στο παρελθόν έχει αποκαλύψει -σε πολλά βίντεο- πως βάφεται, έπειτα από τις εκκλήσεις των φαν της, αποφάσισε να τους δείξει πως κάνει το μακιγιάζ της στο πι και φι, όταν είναι σε ταξίδια ή βιάζεται ή για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερα από 10 λεπτά.

Μέσα από το μπάνιο του ξενοδοχείου της, η Κιμ Καρντάσιαν ξεκινά τη διαδικασία. Αρχικά καθαρίζει το πρόσωπό της με μαντηλάκια που αφαιρούν το μακιγιάζ γιατί όπως εξηγεί ξέχασε το καθαριστικό προσώπου, και έχει ούτως ή άλλως ξεκινήσει να βάφεται. Στη συνέχεια ενυδατώνει το πρόσωπό της με μία La Mer που κοστίζει 240 δολάρια και απλώνει μία στρώση λάμψης από τη σειρά του Giorgio Armani.

Aν αναρωτιέστε τι βάση χρησιμοποιεί, ενδεικτικά στο βίντεο αναρωτιέται αν πρέπει να βάλει Chanel ή Armani για να καταλήξει στη δεύτερη.

Το μυστικό της: Αφού απλώσει τη βάση στο χέρι της, με ένα χοντρό πινέλο την περνάει από όλο το πρόσωπο, τα χείλη, τον λαιμό -και μπροστά και πίσω- και στο ντεκολτέ.

Φυσικά ακολουθεί το contouring, με την Καρντάσιαν να τονίζει ότι πρέπει να γίνει σωστά στο σημείο του μετώπου ώστε αυτό να φαίνεται μικρότερο.

Στο τέλος το βίντεο, ο Κάνιε εισβάλλει στο μπάνιο για να της πει πόσο όμορφη είναι, ενώ φυσικά, η όλη διαδικασία τελειώνει με μία σέλφι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν βάψιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ