Υποχώρηση Φίλη: Ζήτησε συνάντηση με τον Ιερώνυμο - Αρνήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος - iefimerida.gr

Υποχώρηση Φίλη: Ζήτησε συνάντηση με τον Ιερώνυμο - Αρνήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα ανάμεσα στον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο... φούντωσε, αλλά τώρα ο υπουργός κάνει βήματα προς τα πίσω.

Ο Φίλης επικοινώνησε με στέλεχος της Αρχιεπισκοπής και ζήτησε να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να λάβει την σκληρή απάντηση από πλευράς Ιερώνυμου ότι έως τη σύγκλιση της Ιεραρχίας στις 4 Οκτωβρίου δεν προβλέπεται να γίνει συνάντηση. Δηλαδή στο πλαίσιο των συνεδριάσεων της οποίας ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα παρουσιάσει στο Σώμα των Μητροπολιτών όλα τα θέματα που αφορούν στις σχέσεις Εκκλησίας Πολιτείας – και φυσικά και το ζήτημα που αφορά στη διδασκαλία του μαθήματος των θρησκευτικών.

Ο Αρχιεπίσκοπος έχει προγραμματίσει συνάντηση την Τετάρτη με τον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο, επισημάνθηκε από το περιβάλλον του Ιερώνυμου ότι ο κ. Καμμένος είναι υπουργός Εθνικής Αμυνας και προφανώς θα συζητήσουν θέματα της αρμοδιότητας του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φιλης Ιερώνυμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ