Ανησυχία στο Βερολίνο: Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά - iefimerida.gr

Ανησυχία στο Βερολίνο: Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενόχληση υπάρχει στο Βερολίνο για τα αργά βήματα της ελληνικής κυβέρνησης, σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα και τις αξιολογήσεις.

«Η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να προχωρά αργά και συχνά λείπουν οι προτεραιότητες που προωθούν την οικονομία της Ελλάδας», ανέφερε πηγή από τη γερμανική κυβέρνηση στα «Νέα».

«Δεν μπορούμε να κάνουμε συνεχώς τις ίδιες συζητήσεις. Εκείνο που συχνά λείπει είναι η στοχευμένη δουλειά πάνω σε συγκεκριμένα έργα» , τόνισε η ίδια πηγή.

Με την απόφαση του ΔΝΤ, για το αν θα συμμετάσχει στο τρίτο πρόγραμμα της Ελλάδας, να αναμένεται στα τέλη του χρόνου, η ίδια πηγή ανέφερε ότι αν για κάποιο λόγο το Ταμείο αποφασίσει να μην μετάσχει, τότε σταματά από τον Ιανουάριο η χρηματοδότηση.

«Ισχύει η απόφαση του Eurogroup τον Μάιο του 2016. Χωρίς τη συμμετοχή του ΔΝΤ είναι δύσκολο να φανταστώ εκταμίευση δόσης τον επόμενο χρόνο», ανέφερε η ίδια κυβερνητική πηγή από το Βερολίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βερολίνο ΔΝΤ προαπαιτούμενα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ