Σπρίνγκστιν και Μπον Τζόβι «ροκάρουν» κατά του Τραμπ: Είναι ψεύτης, ντροπιάζει τη χώρα - iefimerida.gr

Σπρίνγκστιν και Μπον Τζόβι «ροκάρουν» κατά του Τραμπ: Είναι ψεύτης, ντροπιάζει τη χώρα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/WALTER BIERI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο σταρ της ροκ, ο Μπρους Σπρίνγκστιν και ο Τζον Μπον Τζόβι, προστέθηκαν στη λίστα των διάσημων που ξεκαθαρίζουν ότι δεν τρέφουν ιδιαίτερη εκτίμηση για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπον Τζόβι χαρακτήρισε τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών ψεύτη, μιλώντας στην ιστοσελίδα Gigwise. «Είναι μία απίστευτη εποχή για την αμερικανική πολιτική και με τρομάζει. Προσεύχομαι να μην είναι ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ. Είναι απίστευτα τα ψέματα αυτού του ανθρώπου», είπε ο Μπον Τζόβι, που έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Παρόλα αυτά παραδέχθηκε ότι αν η υποψήφια των Δημοκρατικών δεν τα πάει καλά στο debate την επόμενη εβδομάδα «τότε θα έχουμε πρόβλημα».

Από την πλευρά του, ο Μπρους Σπρίνγκστιν αναφέρθηκε σε επικίνδυνες ιδέες του Τραμπ- όπως «ο λευκός εθνικισμός» και κατηγόρησε τον μεγιστάνα ότι «ντροπιάζει» τη χώρα του, καθώς είναι ένας δημαγωγός που δεν προτείνει παρά μόνο υπεραπλουστευτικές λύσεις.

Ο θρύλος της ροκ δήλωσε πως καταλαβαίνει γιατί ο Τραμπ μπορεί να μοιάζει «πειστικός» σε μια μερίδα των ψηφοφόρων. «Ο παραλογισμός ξεπερνάει τα όρια των καρτούν. Όμως έχει φθάσει τόσο κοντά (στον Λευκό Οίκο) που είναι ανησυχητικό», είπε ακόμη.

«Δεν νομίζω πως θα κερδίσει, αλλά το γεγονός και μόνο ότι είναι υποψήφιος σου προκαλεί μεγάλη αμηχανία, αν είσαι Αμερικανός», πρόσθεσε.

Σε αντίθεση με τον Μπον Τζόβι, ο Σπρίνγκστιν δεν έχει κάνει καμπάνια υπέρ της Κλίντον, αλλά δήλωσε ότι την υποστηρίζει για πρόεδρο. «Μου αρέσει η Χίλαρι. Πιστεύω ότι θα γινόταν πολύ καλή πρόεδρος», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ