Ο σύντροφος της Κοτιγιάρ ξεσπά για τις φήμες ότι η Μαριόν χώρισε Πιτ-Τζολί: Αναμεταδίδετε σκ@τ@ [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο σύντροφος της Κοτιγιάρ ξεσπά για τις φήμες ότι η Μαριόν χώρισε Πιτ-Τζολί: Αναμεταδίδετε σκ@τ@ [εικόνα]

Φωτογραφία: wikimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την Μαριόν Κοτιγιάρ που διέψευσε ότι είναι η πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο του Μπράντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί τώρα έρχεται και η σειρά του συντρόφου της να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Γκιγιόμ Καν, ηθοποιός και βραβευμένος σκηνοθέτης, και ο επί 9 χρόνια σύντροφος της Γαλλίδας ηθοποιού και πατέρας του παιδιού της, βάζει τα πράγματα στη θέση τους με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο:

«Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες που διαδίδονται για εμάς ... Δεν συνηθίζω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή και μέχρι τώρα την έχω πάντα προστατεύσει με πολλή προσοχή ... Αλλά η μανία των ταμπλόιντ, η βλακεία κάποιων ανθρώπων που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι, το μίσος ορισμένων χρηστών που αισθάνονται ισχυρότεροι πίσω από ένα πληκτρολόγιο, με πίεσαν για να ομολογήσω την έτσι κι αλλιώς, υπερηφάνεια μου την αγάπη μου, το σεβασμό μου και το θαυμασμό που τρέφω για Μαριόν που είναι τόσο δυνατή και έξυπνη μπροστά στις ηλίθιες και αβάσιμες κατηγορίες. Νομίζω ότι υπάρχουν για όλους μας πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθούμε αυτή τη στιγμή και τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε και να ανεβάσουμε το επίπεδο. Αν είναι να υπάρχει πολλή δουλειά για κάποιους, θα ήθελα να είναι θετική. Και όπως είπε ο Μαριόν ελπίζω να γίνετε καλύτεροι και να προσβλέπετε σε κάτι στη ζωή σας εκτός από το να αναμεταδίδετε συνεχώς σκ@τ@».

Ο σύντροφος της Κοτιγιάρ ξεσπά για τις φήμες ότι η Μαριόν χώρισε Πιτ-Τζολί: Αναμεταδίδετε σκ@τ@ [εικόνα]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριόν Κοτιγιάρ Γκιγιόμ Καν φήμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ