Γεύμα με 2,16 ευρώ για τους οπλίτες και τους αξιωματικούς στις Ένοπλες Δυνάμεις - iefimerida.gr

Γεύμα με 2,16 ευρώ για τους οπλίτες και τους αξιωματικούς στις Ένοπλες Δυνάμεις

συσσίτια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαγητό με 2,16 ευρώ θα μπορούν πλέον να τρώνε μέσα στις μονάδες οι Επαγγελματίες Οπλίτες, οι υπαξιωματικοί και οι αξιωματικοί μέχρι το βαθμό του ανθυπολοχαγού.Την απόφαση αυτή έλαβαν οι επικεφαλής του ΓΕΕΘΑ, προκειμένου να βοηθήσουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που δοκιμάζονται και οικονομικά, ιδιαίτερα όταν υπηρετούν σε ακριτικές μονάδες.

Το ζήτημα του συνολικού κόστους ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς μέχρι και την περασμένη Παρασκευή, όταν ελήφθη η απόφαση για το τελικό αντίτιμο που θα πρέπει να καταβάλουν όσοι επιλέξουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα συσσιτίων, είχαν δηλώσει ότι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό περίπου 14.000 άτομα.

Επιπλέον, έπειτα από την έγκριση και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου, στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν και στελέχη του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ