Αλμέιδα: Θέλω Μουντιάλ... μέσω ΑΕΚ - iefimerida.gr

Αλμέιδα: Θέλω Μουντιάλ... μέσω ΑΕΚ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένος να ξαναπαράρει τη θέση του στην εθνική Πορτογαλίας δήλωσε ο Ούγκο Αλμέιδα μιλώντας στην «O Jogo».

Ο 32χρονος σέντερ φορ ήταν θεατής στην κατάκτηση του Euro 2016 στη Γαλλίαδ «πληρώνοντας» τις μέτριες σεζόν που προηγήθηκαν, ωστόσο η εκκίνησή του με την ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή και ο ίδιος φιλοδοξεί πως μέσω αυτής θα πείσει τον Φερνάντο Σάντος και θα θέσει υποψηφιότητα όχι μόνο για τα προκριματικά, αλλά και για τα τελικά του Μουντιάλ του 2018.

«Είναι ένας από τους στόχους μου να παίξω με την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του 2018 και αν δεν συμβεί κάτι σοβαρό με την υγεία μου, θα είμαι σε θέση να βοηθήσω. Πιστεύω πως αν είμαι στις επόμενες κλήσεις, θα είμαι μέσα στις επιλογές για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς όλοι οι προπονητές παίρνουν τις αποφάσεις τους για τα τελικά με βάση τις κλήσεις στα προκριματικά. Θέλω πολύ να είμαι στη Ρωσία και θα κάνω ό,τι μπορώ για να τα καταφέρω», ανέφερε ο Αλμέιδα στους συμπατριώτες του.

«Ήρθα στην ΑΕΚ για να παίξω το ποδόσφαιρό μου, να κάνω καλή δουλειά και να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Ήταν επιλογή μου και όλα πάνε πολύ καλά, αν και στον τελευταίο αγώνα τραυματίστηκα στη μέση και έγινα αλλαγή. Όμως είμαι ήδη καλά και πιστεύω πως θα είμαι έτοιμος για τη συνέχεια», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αλμειδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ