Νέο πρόβλημα εμφάνισε η Χίλαρι -Κινεί περίεργα τα μάτια της [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο πρόβλημα εμφάνισε η Χίλαρι -Κινεί περίεργα τα μάτια της [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα ερωτηματικά γύρω από την κατάσταση της υγείας της υποψήφιας για την προεδρία των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον έχει δημιουργήσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να κινεί με περίεργο τρόπο τα μάτια της.

Το βίντεο δημοσίευσε η American Mirror με έναν blogger να σχολιάζει ότι η Κλίντον «φαινόταν να έχει κάτι αρκετά περίεργο στην εμφάνιση της. Φαινόταν να διαβάζει από οθόνες τηλεϋποβολέα που είχαν τοποθετηθεί σε κάθε πλευρά του πόντιουμ».

Από την πλευρά της πάντως η Χίλαρι Κλίντον απέρριψε το ενδεχόμενο να κάνει νευρολογικό έλεγχο όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο του Florida TV που της έκανε λόγο για αυξημένο κίνδυνο άνοιας ή Αλτσχάιμερ. Αρχικά η υποψήφια των δημοκρατικών αστειεύτηκε όταν την ρώτησαν αν θα έκανε κάποιο νευρογνωστικό έλεγχο δεδομένου του αυξημένου κινδύνου για εκφυλιστικές ασθένειες λόγω της ηλικίας της. «Συγγνώμη είχα πνευμονία», είπε η Κλίντον χαμογελώντας. «Είμαι πολύ χαρούμενη που τα αντιβιοτικά το κανόνισαν. Και αυτό είναι πίσω μας τώρα», είπε και τόνισε ότι δημοσίευσε όσα έπρεπε για την υγεία της.

Σύμφωνα πάντως με την Κλίντον, οι αποκαλύψεις που έκανε ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ για την υγεία του ωχριούν μπροστά στις δικές της, ενώ τόνισε ότι δεν ανταποκρίθηκε στις αποκαλύψεις που όφειλε να κάνει. «Είμαι σωματικά και διανοητικά υγιής και κατάλληλη να γίνω πρόεδρος των ΗΠΑ», κατεληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Κλίντον στα τέλη του 2012 έπαθε διάσειση έπειτα από πτώση στο σπίτι της. Εκείνη την περίοδο έπασχε από μία ασθένεια που της προκαλούσε αφυδάτωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χίλαρι Κλίντον μάτια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ