Φρίκη: «H μικρή Αννυ τεμαχίστηκε ενώ ήταν ακόμη εν ζωή», είπε στο δικαστήριο ο ιατροδικαστής - iefimerida.gr

Φρίκη: «H μικρή Αννυ τεμαχίστηκε ενώ ήταν ακόμη εν ζωή», είπε στο δικαστήριο ο ιατροδικαστής

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τραγικό συμπέρασμα ότι η μικρή Αννυ τεμαχίστηκε ενώ ήταν ακόμη εν ζωή, κατέθεσε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης.

Όπως είπε ο μάρτυρας, κατά 95% πιστεύει πως η αδικοχαμένη Αννυ ήταν ζωντανή όταν την τεμάχισαν αφού οι κηλίδες αίματος είχαν εκτιναχθεί σε μεγάλο ύψος.

Σοκαρισμένος ακόμα και ο κ. Καρακούκης σε σχετική ερώτηση της πολιτικής αγωγής για τον βρασμό του πτώματος της 4χρόνης μετά τον τεμαχισμό ανέφερε: "Στα 26 χρόνια που είμαι στην ιατροδικαστική βρασμό μετά από τεμαχισμό δεν έχω γνωρίσει! Πρέπει να βρεθεί μιας γενεσιουργός αιτία της ψυχικής δράσης του κατηγορουμένου..."

Πρόεδρος: Έχετε πει ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ημερομηνία και αιτία θανάτου της Άννυ σε έγγραφο σας προς την ανακρίτρια. Αν σε ένα θύμα που είναι ζωντανό και επιχειρηθεί τεμαχισμός αν γίνει ένεση αναισθησίας θα εκτιναχθεί πάλι το αίμα;

Μάρτυρας: Ναι κύριε πρόεδρε, μπορεί μεν να πέφτει η πίεση αλλά το αίμα εκτινάσσεται και κάνει διάσπαρτες κηλίδες όταν αυτός ο άνθρωπος είναι ένα ζωή. Είναι μεγάλες πιθανότητες να είναι εν ζωή όταν υπάρχουν διάσπαρτες κηλίδες, ενώ, όταν ο νεκρός τεμαχίζεται μετά θάνατον, θα υπάρξει εκροή αίματος αλλά δεν θα εκτιναχθεί.

Ο κ. Καρακούκης μάλιστα τόνισε στην κατάθεση του πως όταν πρόκειται για ένα παιδάκι σε τόσο μικρή ηλικία ο τεμαχισμός δεν χρειάζεται πολύ ώρα. Μια με μιάμιση ώρα είναι αρκετή.

Εισαγγελέας: Ο τεμαχισμός σε ποσό χρόνο τελείτε, γίνεται με απλό μαχαίρι;

Μάρτυρας: Ο τεμαχισμός είναι πιο εύκολος από ότι φαίνεται. Έχουμε περιστασιακά αποκεφαλισμού που κάποιος αναρωτιέται αν ο άλλος ήταν ανατόμος. Επειδή έχουμε να κάνουμε με ένα παιδάκι είναι πολύ πιο εύκολος, σε ένα μεγάλο άνθρωπο θα υπήρχαν και τραύματα άμυνας...

Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσεις μαρτύρων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ