«Άγιε Βασίλη φέρε μου ό,τι ζητάω αλλιώς θα σκοτώσω κι εσένα και τους ταράνδους»

Μια από τις κλασσικές χριστουγεννιάτικες παραδόσεις για τα παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι το γράμμα στο Άη Βασίλη, όπου εκφράζουν τις επιθυμίες τους, καλοπιάνουν το Άγιο και ελπίζουν να μην είναι στη λίστα με τα κακά παιδιά, ώστε να πάρουν τα δώρα τους. Μια 13χρονη ωστόσο έχει διαφορετική άποψη για το πως θα έπρεπε να γίνεται αυτή η προσέγγιση.

Η Μεκίντα Όστιν από τη Βρετανία, έγραψε κι αυτή το γράμμα της στον Άη Βασίλη ωστόσο αντί να παρακαλέσει για τα δώρα της, έστειλε ένα τελεσίγραφο στον αγαπημένο Άγιο των παιδιών: Ή μου φέρνεις τουλάχιστον δύο από τα δώρα που βρίσκονται στη λίστα ή θα σε σκοτώσω και θα μαγειρέψω τους ταράνδους σου, το κρέας των οποίων θα μοιράσω στους φτωχούς.

Μεταξύ άλλων, στη λίστα της η 13χρονη κακομαθημένη Μεκίντα ζητάει ένα Blackberry, λεφτά, παπούτσια και ρούχα διάσημων σχεδιαστών, ένα ζευγάρι επώνυμα γυαλιά και τον Τζάστιν Μπίμπερ αυτοπροσώπως.

Βέβαια, όπως τα περισσότερα παιδιά, η Μεκίντα είναι τόσο κακομαθημένη εξαιτίας της μητέρας της. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Daily Mail η 40χρονη Τρέισι Όστιν, «δεν θα την τιμωρήσω για αυτό το γράμμα. Αντίθετα, θα προσπαθήσω να πραγματοποιήσω όλες της τις επιθυμίες, αν και λυπάμαι λίγο για το Blackberry γιατί χάνει συνεχώς τα κινητά της τηλέφωνα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ