Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ έχει χωρίσει όλους τους σταρ -Τσάρλι Σιν, Λονγκόρια, Μάικλ Τζάκσον [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ έχει χωρίσει όλους τους σταρ -Τσάρλι Σιν, Λονγκόρια, Μάικλ Τζάκσον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η δικηγόρος της Τζολί να έχει χωρίσει όλο το Χόλιγουντ, αλλά και αυτός του Μπραντ Πιτ δεν πάει πίσω.

Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ έχει χωρίσει όλους τους σταρ -Τσάρλι Σιν, Λονγκόρια, Μάικλ Τζάκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Και ενώ, λοιπόν, όλοι αναφέρονται στην όμορφη δικηγόρο της Τζολί, Λόρα Γουόσερ, στην οποία έχουν εμπιστευτεί τα εκατομμύριά τους ο Τζόνι Ντεπ, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Τομ Κρουζ, η Μπρίτνει Σπίαρς και άλλοι, ο Μπραντ Πίτ διάλεξε έναν επίσης αξιόλογο δικηγόρο, ο οποίος έχει εξίσου πλούσιο βιογραφικό στα χολιγουντιανά διαζύγια.

Χολιγουντιανοί πελάτες

Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ έχει χωρίσει όλους τους σταρ -Τσάρλι Σιν, Λονγκόρια, Μάικλ Τζάκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πρόκειται για τον Λανς Σπίγκελ, ο οποίος έχει αναλάβει το διαζύγιο των Μάικλ Τζάκσον, Τσάρλι Σιν, Εύα Λονγκόρια και Ρούσελ Σιμόνς .
Έχοντας ειδικότητα τα διαζύγια διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ, ο Λανς με έδρα το Μπέβερλι Χιλς είχε αναλάβει πρόσφατα το «δύσκολο» διαζύγιο της ηθοποιού Κέλι Ράδερφορντ (γνωστή από το Gossip Girl), καθώς η ίδια είχα χάσει την κηδεμονία του γιου της.

Τα σκληρά λόγια και η επικοινωνία με email

Ο δικηγόρος του Μπραντ Πιτ έχει χωρίσει όλους τους σταρ -Τσάρλι Σιν, Λονγκόρια, Μάικλ Τζάκσον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο ίδιος είχε αναφέρει κάποτε πως σε πολλές περιπτώσεις διάσημων διαζυγίων, οι λέξεις που ειπώνονται μεταξύ του ζευγαριού είναι αρκετά σκληρές και πως υπάρχει τόση μεγάλη κόντρα που η επικοινωνία μαζί τους είναι το πιο δύσκολο της υπόθεσης. Μάλιστα τα περισσότερα «μαλωμένα» ζευγάρια δέχονται να μιλούν μόνο με email, με τους δικηγόρους να έχουν πολλές φορές ρόλους «διαιτητή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπραντ Πιτ Αντζελίνα χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ