Οι Stereo Soul του X-Factor απαντούν στις φήμες ότι είναι ζευγάρι [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι Stereo Soul του X-Factor απαντούν στις φήμες ότι είναι ζευγάρι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους Stereo Soul τους γνωρίσαμε μέσα από το τελευταίο X Factor. Ο Παναγιώτης Πάλλης και ο Μπράντλεϊ, δυο νέα παιδιά με θεϊκές φωνές, που έγιναν ένα ντουέτο που έφτασε μέχρι τον τελικό.

Ενώ το παιχνίδι βρισκόταν σε εξέλιξη έκαναν το γύρο του Διαδικτύου οι γυμνές φωτογραφίες του Μπράντλεϊ, που ο ίδιος είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτές τις φωτογραφίες με ένα hashtag δήλωνε και τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσαν ως Stero Soul στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» του Ε, τα δύο παιδιά ρωτήθηκαν αν ισχύουν οι φήμες που τους θέλουν εκτός από ντουέτο στη σκηνή να είναι και ζευγάρι στη ζωή.

«Ο Παναγιώτης κι εγώ είμαστε σαν αδέλφια, είναι σαν να γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Γελάμε κάνουμε πλάκα», απάντησε ο Μπράντλεϊ με τον Παναγιώτη Πάλλη να συμπληρώνει: «Είναι ένα εξάμηνο και είναι λες και είμαστε 6 χρόνια φίλοι και συνεργάτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Stereo Soul X factor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ