Απίστευτος Γαλιφιανάκης, ρώτησε την Κλίντον τι θα γίνει αν μείνει έγκυος -Τι απάντησε η υποψήφια - iefimerida.gr

Απίστευτος Γαλιφιανάκης, ρώτησε την Κλίντον τι θα γίνει αν μείνει έγκυος -Τι απάντησε η υποψήφια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τελική κούρσα του δρόμου για τις εκλογές των ΗΠΑ και τα επιτελεία των δύο υποψηφίων προέδρων τα δίνουν όλα προκειμένου αμφότεροι να προσελκύσουν και να πείσουν όλο και περισσότερους ψηφοφόρους.

Ετσι, η υποψήφια πρόεδρος των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, εμφανίστηκε στη διαδικτυακή εκπομπή του ελληνικής καταγωγής κωμικού, Ζακ Γαλιφιανάκη προκειμένου να δώσει μια διαφορετική νότα στις εμφανίσεις της απαντώντας στις περίεργες και πολλές φορές παράλογες ερωτήσεις του κωμικού που είναι κυριολεκτικά αφοπλιστικές και δομημένες έτσι, που να φέρνουν σε δύσκολη θέση εκείνον που θα απαντήσει. Η εκπομπή ονομάζεται «Between Two Ferns», δηλαδή «Ανάμεσα σε δύο φτέρες» και πρόκειται για ένα χιουμοριστικό τοκ-σόου στο οποίο οι καλεσμένοι του ανακρίνονται καθισμένοι ανάμεσα σε δυο γλάστρες με φυτά.

«Κυρία Κλίντον, τι θα γίνει αν μείνετε έγκυος;», αιφνιδίασε ο κωμικός την υποψήφια πρόεδρο με την σειρά της να του απαντά πως προτίθεται να του στείλει αν χρειάζεται, μερικά φυλλάδια που θα εξηγούν τον αναπαραγωγικό κύκλο της γυναίκας.

«Όταν ήσασταν γραμματέας, πόσες λέξεις το λεπτό δακτυλογραφούσατε; Και πώς πίνει τον καφέ του ο πρόεδρος Ομπάμα;» συνέχισε ο κωμικός, παίζοντας με τη λέξη secretary που σημαίνει γραμματέας αλλά και υπουργός. Μάλιστα, η κ. Κλίντον σε πολλές ερωτήσεις του απέφυγε να απαντήσει και μάλιστα έφτασε σε σημείο να πει πως μετανιώνει που πήγε στην εκπομπή. Ενα παράδειγμα είναι η διαπίστωση του κωμικού ότι «εκτός του γεγονότος ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος, για τη νεότερη γενιά θα είναι η πρώτη λευκή πρόεδρος».

«Όταν διαπιστώνετε πόσο καλά πάνε τα πράγματα για τον Ντόναλντ Τραμπ, δεν διερωτάστε αν θα έπρεπε να γίνετε λίγο πιο ρατσίστρια;» συνέχισε με αμείωτο ρυθμό ο κωμικός ενώ όταν την ρώτησε αν θα φύγει στον Καναδά εάν εκλεγεί ο Τραμπ, η Χίλαρι του απάντησε: «Θα έμενα στις ΗΠΑ και θα προσπαθούσα να τον εμποδίσω να καταστρέψει τη χώρα».

Ακόμη, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο των email που ταλαιπώρησε την προεκλογική εκστρατεία της. «Να είμαστε σε επαφή. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσω μαζί σας; Με email;», με αποτέλεσμα να μην πάρει καμία απάντηση.

Να σημειώσουμε, τέλος, την επική απάντηση που είχε λάβει ο κωμικός από τον πρόεδρο Ομπάμα όταν πήρε συνέντευξη από τον πρόεδρο Ομπάμα: «Πώς αισθάνεστε που είστε ο τελευταίος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ;» για να του απαντήσει ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ: «Πώς αισθάνεσαι που παίρνεις συνέντευξη από πρόεδρο για τελευταία φορά;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ