Ενα τσαμπί σταφύλι από... χρυσό -Πουλήθηκε αντί 10.000 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Ενα τσαμπί σταφύλι από... χρυσό -Πουλήθηκε αντί 10.000 ευρώ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κι όμως, αν θέλεις να γευτείς τη συγκεκριμένη ποικιλία σταφύλια στην Ιαπωνία, τότε θα πρέπει να δώσεις το εξωφρενικό ποσό των 10.000 ευρώ (δηλαδή 300 ευρώ τη ρόγα).

Ενα τσαμπί σταφύλι από... χρυσό -Πουλήθηκε αντί 10.000 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, για να αποκτήσει ο τυχερός ένα τσαμπί σταφύλι ποικιλίας Rubi Roman πραγματοποιήθηκε δημοπρασία, καθώς είναι άριστης ποιότητας και περνάει από αυστηρούς ελέγχους και κανόνες πώλησης και σφραγίδα πιστοποίησης πάνω στη συσκευασία.

Τα συγκεκριμένα σταφύλια, με την ρόγα που έχει το μέγεθος μπάλας πίνγκ-πονγκ, καλλιεργούνται αποκλειστικά στην επαρχία Ishikawa και πρέπει να ζυγίζουν τουλάχιστον 20γρ. ανά ρόγα.

Ενα τσαμπί σταφύλι από... χρυσό -Πουλήθηκε αντί 10.000 ευρώ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος πλήρωσε τα 10.000 ευρώ για να το αποκτήσει, ανέφερε ενθουσιασμένος: «Το σταφύλι θα εκτεθεί πρώτα στο κατάστημά μας -με φρούτα και λαχανικά- και μετά θα έχουν την ευκαιρία να το δοκιμάσουν οι πελάτες μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σταφύλι Ιαπωνία δημοπρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ