Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κανάλια και αντιπολίτευση εκτελούν συμβόλαιο για να μην πληρωθούν τα 246 εκατ. ευρώ - iefimerida.gr

Φάμελλος (ΣΥΡΙΖΑ): Κανάλια και αντιπολίτευση εκτελούν συμβόλαιο για να μην πληρωθούν τα 246 εκατ. ευρώ

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμύτατη επίθεση κατά της αντιπολίτευσης και πλειοδοτών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Εκανε λόγο για «πρωτοφανή και συντονισμένη επίθεση κατά της κυβέρνησης» με στόχο να μην καταβληθούν στο Δημόσιο τα 246 εκ. ευρώ της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για τις άδειες

Οπως είπε «ξύνονται γκλίτσα τσοπάνη» και εξαπέλυσε επίθεση σε καναλάρχες που δεν τα κατάφεραν να πάρουν άδεια ή από άλλους που δεν θέλουν να καταβάλλουν την πρώτη δόση και συμμετείχαν διαγωνισμό.

«Μπήκαν και κόμματα της αντιπολίτευσης σε αυτή τη μάχη και αναρωτιέμαι αν υπάρχει συμβόλαιο ή όχι αν κάποιοι εκτελούν κάποιο συμβόλαιο» διερωτήθηκε από του βήματος της Βουλής ο Σ. Φάμελλος. Κατηγόρησε, μάλιστα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι με τη στάση τους επιχειρούν πρώτον «να ακυρώσουν τις ευθύνες τους που επέτρεψαν το πάρτι της διαπλοκής» και δεύτερον «να κάνουν συμφωνία με καναλάρχες να τους προβάλουν για την καρέκλα» και διεμήνυσε ότι όποιος υπερθεματιστής δεν καταβάλει την πρώτη δόση τη Δευτέρα ή όποιος δεν βγει καθαρός από τον έλεγχο που διεξάγεται, θα εκπέσει αυτομάτως του διαγωνισμού. . «Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε κανέναν» υποστήριξε, ωστόσο, προειδοποίησε τη αντιπολίτευση να προσέξει να μην εκτεθεί με τους ισχυρισμούς τις για «βοσκοτόπια» του επιχειρηματία Χρ. Καλογρίτσα σημειώνοντας ότι υπάρχουν δημοσιεύματα για επενδύσεις ύψους 1 ή 2 δις ευρώ από το Ithaca Resort.

«Προσέξτε τα παιχνίδια που παίζετε με την Attica Bank» είπε ο Σ. Φάμελλος και ενημέρωσε ότι η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής από τον περασμένο Μάιο έχει υποβάλει αίτημα προς την ΤτΕ για το πόρισμα του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (SSM).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ