8... διαφορετικά είδη σχέσεων - iefimerida.gr

8... διαφορετικά είδη σχέσεων

Φωτογραφία: Tumblr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λένε πως η ταμπέλα «σχέση» δεν είναι πια κουλ, αλλά όλοι θέλουμε μια αγκαλιά για να χαζέψουμε μια ρομαντική ταινία, όταν έξω βρέχει.

Θέλουμε έναν άνθρωπο να μας λέει «καλημέρα», «καληνύχτα», παράλληλα, όμως, δεν θέλουμε να δώσουμε σε κάποιον τη δύναμη να μας πληγώσει.

Γενικά υπάρχει μια σύγχυση, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι από εμάς να δεχόμαστε ασαφείς ορισμούς του ρομαντισμού, ασχέτως το πόσο τρελούς θα μας κάνουν. Κάπως έτσι, λοιπόν, συμμετέχουμε σε σχέσεις, που δεν έχουν καμία... σχέση με την παραδοσιακή έννοια το όρου και αναλωνόμαστε σε κάτι που μοιάζει.

Αυτό, λοιπόν, έχει δημιουργήσει νέες ετικέτες «δέσμευσης»:

Late-night booty call

Αυτό το τηλεφώνημα για σεξ έρχεται συνήθως από τον άνθρωπο, που κανονικά δεν πρέπει να μπλέξεις. Ωστόσο, δεν μπορείτε να σταματήσετε να στέλνετε ο ένας στον άλλον μηνύματα αργά το βράδυ και να κανονίζετε να βρεθείτε εκείνη την ώρα.

Η σχέση «αγαπάμε ο ένας τον άλλον, αλλά κανείς μας δεν το παραδέχεται»

Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι τόσο ίδιοι, που δεν παραδέχονται καν ο ένας στον άλλον τα συναισθήματά του, παίζοντας το χαλαροί. Περιμένουν μάλλον να γίνει από μόνο του.

Η σχέση που δεν την λέμε... σχέση

Είναι αυτή που βγαίνετε μαζί, κοιμάστε μαζί, μιλάτε όλη μέρα στο τηλέφωνο, αλλά όταν έρχεται η κουβέντα στο «τι έχουμε», κοιτάτε και οι δύο από διαφορετική κατεύθυνση. (Μεταξύ μας έχετε σχέση!).

Οι φίλοι που δεν είναι μόνο φίλοι (μερικές φορές)

Είστε φίλοι και το έχετε ξεκαθαρίσει, ωστόσο, κάποιες φορές καταλήγετε στο ίδιο κρεβάτι.

Οι «άγνωστοι» που κάνουν σεξ

Γνωριστήκατε ένα βράδυ μέσω κοινών φίλων, ανταλλάξατε κάποια μηνύματα και βρεθήκατε να κάνετε σεξ και μόνο αυτό. Κανείς από τους δύο δεν ενδιαφέρετε για κάτι παραπάνω.

Η σχέση που ο άλλος/η είναι δεσμευμένος/η

Αυτή η σχέση είναι λάθος, αλλά το ξέρεις. Μιλάτε στο τηλέφωνο, στέλνετε μηνύματα, βρίσκεστε και συνέχεια σου λέει πως θα χωρίσει. (Ψέματα, δεν χωρίζει ποτέ).

Η σχέση «κρυβόμαστε»

Οχι, κανείς από τους δύο δεν έχει άλλον, απλά κρύβεστε. Είτε γιατί οι φίλες της δεν σε συμπαθούν, επειδή την στεναχωρείς συνέχεια, είτε γιατί απλά πιστεύετε πως σας κοιτούν περίεργα, όταν βγαίνετε, επειδή δεν ταιριάζετε.

Η σχέση που νιώθεις άνετα

Είτε είναι το «booty call» σου, είτε είναι ο φίλος με πλεονεκτήματα, εσείς οι δύο έχετε περάσει πολύ καιρό μαζί, με αποτέλεσμα ο ένας να νιώθει άνετα με τον άλλο. Ακόμη δεν ξέρετε που πάει η κατάσταση, αλλά δεν θέλετε ούτε να μπείτε σε σχέση, ούτε να το τελειώσετε.

Οποιο όνομα και να έχουν οι «σχέσεις», όλοι θέλουν έστω και για λίγο να νιώσουν κάποιον δίπλα τους, απλά ορισμένοι δεν θέλουν να του δώσουν πιο μεγάλες διαστάσεις και να αφεθούν στον ρομαντισμό, νιώθοντας το κάτι παραπάνω.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχέσεις μορφές ζευγάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ