Μπαμπάς κάνει πλεξούδα στην κόρη του με τη βοήθεια... ηλεκτρικής σκούπας σε χρόνο dt [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπαμπάς κάνει πλεξούδα στην κόρη του με τη βοήθεια... ηλεκτρικής σκούπας σε χρόνο dt [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν μερικούς μήνες, ένας πατέρας έγινε viral στο διαδίκτυο ανεβάζοντας ένα βιντεάκι όπου κάνει στην κόρη του αλογοουρά με την βοήθεια μίας... ηλεκτρικής σκούπας.

Μπαμπάς κάνει πλεξούδα στην κόρη του με τη βοήθεια... ηλεκτρικής σκούπας σε χρόνο dt [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Τώρα φαίνεται πως ο ένας μπαμπάς συναγωνίζεται τον άλλον, καθώς όλο και περισσότεροι ανεβάζουν ξεκαρδιστικά βίντεο με τις κόρες τους την ώρα του... χτενίσματος.

Ο Νταβίντ Φράιχαιτ, λοιπόν, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα, χρησιμοποιώντας τρεις ηλεκτρικές σκούπες, για να πετύχει την τέλεια γαλλική κοτσίδα.

Μπαμπάς κάνει πλεξούδα στην κόρη του με τη βοήθεια... ηλεκτρικής σκούπας σε χρόνο dt [βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος χώρισε τα μαλλιά της κόρης του σε τρία μέρη, «ρούφηξε» το καθένα με το κοντάρι της ηλεκτρικής σκούπας και στην συνέχεια έκανε το κλασικό πλέξιμο.

Αν και η διαδικασία θα φαινόταν πιο δύσκολο για μία μαμά, ο ίδιος το βρίσκει απίστευτα βολικό και γρήγορο. Το πρωτότυπο βίντεο είχε χιλιάδες views, αν και καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσουν, όσοι δεν τα καταφέρνουν με τρεις ηλεκτρικές σκούπες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πλεξούδα viral μπαμπάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ