Αυτό είναι το εξώφυλλο για το διαζύγιο Πιτ-Τζολί που εξoργίζει [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το εξώφυλλο για το διαζύγιο Πιτ-Τζολί που εξoργίζει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια διαφορετική αντίδραση για το διαζύγιο Τζολί-Πιτ αποφάσισαν να δημιουργήσουν oι συντελεστές της εφημερίδας New York Post και μάλιστα στο εξώφυλλό τους.

Ετσι, αποφάσισαν να έχουν την Τζένιφερ Ανιστον στο εξώφυλλό τους να γελάει με την καρδιά της από την είδηση του χωρισμού του διάσημου ζευγαριού, παίρνοντας μια γλυκιά εκδίκηση από τον πρώην αγαπημένο της και την Αντζελίνα ΤΖΟΛΊ.

Ωστόσο, αυτό το δημοσίευμα δεν έκανε πολλούς να γελάσουν καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνου που το βρήκαν εντελώς κακόγουστο.

Στη λεζάντα έγραφε: «Η Τζένιφερ Ανιστον ήξερε ότι οι Brangelina θα τελείωναν κάποτε».

Μάλιστα, επικριτικά και τα σχόλια στο twitter για το επίμαχο εξώφυλλο: «Αφήστε την Τζεν ήσυχη», «Αρχικά νόμιζα ότι ήταν αστείο, αλλά αυτό είναι πραγματικό»,«Το παρακάνατε», έγραψαν μερικοί από τους χρήστες.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο Πιτ χώρισε την Ανιστον όταν γνώρισε την Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Mr & Mrs. Smith. Ετσι, δικαιολογημένα έπειτα από αυτό το άδοξο τέλος του διάσημου ζευγαριού οι φαν της Ανιστον έκαναν παρτθ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό είναι το εξώφυλλο για το διαζύγιο Πιτ-Τζολί που εξoργίζει [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανιστον Τζολί πιτ χωρισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ