Δημοσίευμα-σοκ: Ο Μπραντ Πιτ μέθυσε και χτύπησε τα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό τζετ - iefimerida.gr

Δημοσίευμα-σοκ: Ο Μπραντ Πιτ μέθυσε και χτύπησε τα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό τζετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη αμερικανικού site ότι ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται υπό έλεγχο από την αστυνομία για «παιδική κακοποίηση».

Σύμφωνα με το TMZ, ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του. Μάλιστα, το site αναφέρει πως ο 52χρονος Πιτ είναι «υπό έρευνα» από το αστυνομικό τμήμα του Λος Αντζελες (το LAPD).

Πηγές κοντά στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ αναφέρουν ότι συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, που οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ.

Δημοσίευμα-σοκ: Ο Μπραντ Πιτ μέθυσε και χτύπησε τα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό τζετ | iefimerida.gr 0

Οπως αναφέρει το TMZ, «ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το TMZ, αναφέρθηκε στις Αρχές είτε από κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο είτε από κάποιον υπάλληλο εδάφους. Μάλιστα, «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».

Πηγή κοντά στον Πιτ, μιλώντας στο ΤΜΖ είπε ότι ο ηθοποιός παίρνει σοβαρά υπόψη τα όσα γράφονται αλλά σε καμία περίπτωση δεν κακοποίησε τα παιδιά του.

Ολα αυτά έρχονται στο φως την ώρα που πληροφορίες θέλουν τον χολιγουντιανό ηθοποιό να ζητά απελπισμένα μια ευκαιρία για να σώσει το γάμο του και να προσφέρεται ακόμη να υποβληθεί σε θεραπεία απεξάρτησης από ναρκωτικά και αλκοόλ. Ολα αυτά για να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος σε μια προσπάθεια να αποφύγει το διαζύγιο.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό ανέφερε ότι ο Πιτ είναι τρελά ερωτευμένος με την Αντζελίνα και γνωρίζει πόσο τρελή μπορεί να γίνει. «Προσφέρθηκε να μπει ακόμη και σε απεξάρτηση εξπρές. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Μπραντ είναι τρελά ερωτευμένος με την Αντζελίνα. Την λατρεύει και ποτέ δεν θα την πείραζε σκόπιμα. Ναι έπινε και κάπνιζε. Και ναι είχαν καβγάδες και ύψωνε τη φωνή του. Ξέρει ότι πρέπει να βελτιωθεί και προσπαθεί να γίνει καλύτερος», προσέθεσε η πηγή. Ανέφερε ακόμη ότι ο Πιτ είναι αφοσιωμένος πατέρας και δεν θα έβαζε την γυναίκα του και την οικογένειά του σε απειλή καθώς και ότι η Τζολί έχει επιλέξει να τον καταστρέψει. «Κάνει σαν τρελή», προσέθεσε αποκαλύπτοντας ότι ο Πιτ είναι θυμωμένος μαζί της καθώς περικυκλώνεται από ένα άντρο βρικολάκων, δυνατών γυναικών φίλων της.

Η αλήθεια είναι ότι σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Αντζελίνα Τζολί, υπήρχαν φήμες ότι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση έπειτα από ένα «σοκαριστικό γεγονός». Αν αληθεύουν τα όσα γράφει το ΤΜΖ, ίσως αυτό το επεισόδιο στο αεροπλάνο να ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ