Γουίνι Χάρλοου: Το μοντέλο με τη λεύκη που έγινε βασίλισσα του στιλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Γουίνι Χάρλοου: Το μοντέλο με τη λεύκη που έγινε βασίλισσα του στιλ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άλλαξε για πάντα το τοπίο στην βιομηχανία της μόδας, καθιερώθηκε και έγινε σύμβολο.

Οι πρόσφατες εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και στα βραβεία VMA συζητήθηκαν και συγκέντρωσαν τα βλέμματα. Στο απόγειο της καριέρας της η Winnie Harlow έχει πολλά να κάνει αλλά και πολλά να πει.

Ο δυναμικός της χαρακτήρας υπερκέρασε το πρόβλημα υγείας της και το μέλλον της διαφαίνεται φωτεινό, σαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τη ζωή.

Η Winnie Harlow έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο Next Top Model που την ανέδειξε. Mέσα από αυτό, της δόθηκε η ευκαιρία να εκφράσει το δικό της μήνυμα κατά του bullying και του ρατσισμού. Τα σημάδια από την λεύκη όχι μόνο δεν ανέκοψαν την πορεία της στις μητροπόλεις της μόδας, αλλά αντιθέτως, έγιναν ένα σύνθημα υπέρ της διαφορετικότητας σε χώρους κλειστούς με δικούς τους κανόνες και όρια, όπως είναι το modelling. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γουίνι Χάρλοου μοντέλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ