Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου [εικόνα] - iefimerida.gr

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας από τους υιοθετημένους γιους της Μία Φάροου πέθανε έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα που συνέβη την Τετάρτη στο Κονέκτικατ, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Αμέσως στο σημείο έφθασε η αστυνομία που εντόπισε τον 27χρονο Θάντεους Φάροου σοβαρά τραυματισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του. Ο γιος της ηθοποιού και ακτιβίστριας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε ο θάνατός του.

Περαιτέρω πληροφορίες για τις συνθήκες που έλαβε χώρα το δυστύχημα δεν έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί, η αστυνομία όμως υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η Μία Φάροου είχε υιοθετήσει τον Θάντεους από ένα ορφανοτροφείο στην Καλκούτα το 1994 και λίγο μετά το διαζύγιό της με τον Γούντι Άλεν. Ο 27χρονος είχε διαγνωστεί με πολιομυελίτιδα και ήταν παραπληγικός.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 27χρονος γιος της Μία Φάροου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μία Φάροου γιος νεκρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ