Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): Οι υπερθεματιστές πρέπει να δώσουν ρευστό χρήμα, ας καταθέσουν και τη μασέλα της γιαγιάς τους - iefimerida.gr

Βέττας (ΣΥΡΙΖΑ): Οι υπερθεματιστές πρέπει να δώσουν ρευστό χρήμα, ας καταθέσουν και τη μασέλα της γιαγιάς τους

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και στον Χρήστο Καλογρίτσα, αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βέττας.

«Τη Δευτέρα οι υπερθεματιστές θα πρέπει να καταθέσουν ρευστό χρήμα, ακόμη και αν καταθέσουν τη χρυσή μασέλα της γιαγιάς τους δε με ενδιαφέρει αυτό», τόνισε στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχουν προθέσεις σχεδόν όλοι οι επενδυτές (στα κανάλια) να βρουν χρήματα από διαφορετικές πηγές» δήλωσε δε.

«Είναι μέλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Καλογρίτσας, ποσώς με ενδιαφέρει (...) αν αποδειχθεί οτιδήποτε για οποιονδήποτε να ακολουθήσει (το θέμα) τη δικαιοσύνη», υπογράμμισε, ενώ υποστήριξε δε ότι θα συνέφερε την κυβέρνηση να δώσει περισσότερες άδειες με χαμηλότερο τίμημα αν ήθελε να ενισχύσει τη διαπλοκή.

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ βρέθηκε και ο βουλευτής της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος σχολίασε την αναφορά του κ. Βέττα ότι δεν τον νοιάζει πού θα βρουν τα χρήματα οι υπερθεματιστές.

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Κάποιος παίρνει δάνεια με βοσκοτόπια αλλουνού που έχει κόκκινο δάνειο...». Αυτή η υπόθεση ζέχνει και δείχνει το ανήθικο μειονέκτημα της «πρώτης φορά Αριστερά κυβέρνησης» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τέλος, ανέφερε ότι ο διαγωνισμός δεν είχε καμία διαφάνεια, και έχει ακυρωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού.






Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ