Θεοδωράκης για εγκαίνια Αμυγδαλέζας: Να συνέλθει πρώτα ο κ.Τσίπρας απ' το τζετ λαγκ, μην μιλάει πάλι για Νταχάου - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για εγκαίνια Αμυγδαλέζας: Να συνέλθει πρώτα ο κ.Τσίπρας απ' το τζετ λαγκ, μην μιλάει πάλι για Νταχάου

Φωτογραφία: Alexandros Michailidis / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με δηκτικό τρόπο σχολίασε μέσω Twitter το άνοιγμα της Αμυγδαλέζας ο Σταύρος Θεοδωράκης, εξαπολύοντας πυρά προς τον Αλέξη Τσίπρα.

«Εγκαίνια στην Αμυγδαλέζα από Δευτέρα. Να συνέλθει πρώτα ο κ.Τσίπρας απ' το τζετ λαγκ. Μην μπερδευτεί & μιλάει πάλι για "σύγχρονο Νταχάου''», έγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «σύγχρονο Νταχάου», που ανέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ ως αντιπολίτευση, όταν ζητούσε το κλείσιμο της Αμυγδαλέζας, εξαιτίας των άθλιων συνθηκών διαβίωσης.

Εγκαίνια στην Αμυγδαλέζα από Δευτέρα. Να συνέλθει πρώτα ο κ.Τσίπρας απ' το τζετ λαγκ. Μην μπερδευτεί & μιλάει πάλι για "σύγχρονο Νταχάου".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ