Νυφικά: Αυτά που ερωτευτήκαμε σε σειρές και ταινίες! - iefimerida.gr

Νυφικά: Αυτά που ερωτευτήκαμε σε σειρές και ταινίες!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν οι τάσεις της μόδας στα φορέματα ανανεώνονται, μεταστρέφονται ή ξεθωριάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς για να έρθουν άλλες και να ξεπεραστούν γρήγορα κι αυτές;

Υπάρχει ένα φόρεμα που παραμένει άχρονο και προσαρμόζεται εκείνο στο στυλ της κάθε γυναίκας που το επιλέγει για μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής της: το νυφικό φόρεμα.

Μπορεί να φορεθεί μια μόνο φορά στη ζωή μιας γυναίκας ή και περισσότερες. Μπορεί να μην φορεθεί και ποτέ. Ή μπορεί να φορεθεί για τις ανάγκες μιας ταινίας ή ενός σήριαλ από μια ηθοποιό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το νυφικό είναι ένα σύμβολο θηλυκότητας που διαμέσου των αιώνων δεν χάνει τον κοινωνικό του ρόλο και παραμένει αγαπημένο γυναικείο θέμα.

Θυμόμαστε νυφικά που άφησαν εποχή στον κινηματογράφο ή σε ξένες τηλεοπτικές σειρές. Μπορεί μέσα σε αυτά να αναγνωρίσετε στοιχεία του δικού σας ή το σχέδιο του νυφικού των ονείρων σας.

Θυμηθείτε τα νυφικά της Τζούλια Ρόμπερτς από τις «Ανθισμένες Μανόλιες», της Κίρα Νάιτλι από την Αννα Καρένινα και φυσικά αυτό της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ από την ταινία «Sex & The City», μπαίνοντας στο BOVARY.GR, πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νυφικά ταινίες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ